Chris tænker...

For mig er samtalesaloner...

Et sted hvor man kan få sig en ærlig snak om emner eller problematikker som ligger tæt ved ens hjerte. Der er rum til at lytte, lære og dele, hvilket er vigtige værktøjer til en givende samtale. Jeg går altid fra en Samtalesalon inspireret til at gøre ting anderledes.


Jeg kan især godt lide at tale om …

Jeg er vidst det man kalder en miljø-nørd, som elsker alt ved vores økosystemer, og drømmer om at redde verdens natur. Jeg er også en miljø-aktivist i hjertet og elsker derfor også at udfordre status-quo i vores samfund.


Jeg føler mig særligt forbundet med...

Naturen er et specielt sted for mig, det er et rum hvor jeg kan være i et med mine omgivelser og mig selv. Naturen spænder vidt for mig og kan findes overalt, fra en flot solnedgangshimmel eller et stor egetræ. Måske naturen nærmere er et rum, hvor jeg kan være overladt til at betragte.