Mød de fire salonværter

Kirsten Bjørnsbo
Mastermind & initiativtager

Mød Kirsten. Vores fuldstændig fantastiske mastermind, initiativtager og indpisker til hele projektet. Idéen til samtalesaloner, folkemøde og fællesskab er helt bogstaveligt groet i Kirsten have i Roskilde, da hun i sommeren 2021 gik og gjorde sommerklar og tænkte; her er plads til mange flere mennesker. Hvis du kan, så sørg for at samtale med Kirsten - det vil du ikke fortryde.


For mig er samtalesaloner...?

"Livsbekræftende. Fordi samtalerne fører til indsigt og ideer til handling. Jeg går altid opløftet fra en salon med troen på, og fuld af ideer til, hvordan jeg i min egen lille hverdag kan gøre en forskel"

Ida Bjørnsbo
Organisator & lokomotiv

Er du vågen? Ellers er du, når du har mødt Ida. Ida er vores energilokomotiv, og hun har altid fuld fart på. Hvis ikke det var for Ida, ville Demokratimagerne være en ustruktureret rodebutik uden sammenligning. Hun holder styr på vores planlægning, mødeindkaldelser, kommunikationskanaler og alt andet derimellem. Og så er det Ida, der faciliterer samtalesalonerne og sørger for at guide os alle igennem den gode samtale.


For mig er samtalesaloner...?

"Et fællesskab. Et fællesskab hvor vi mødes for at diskutere de svære problematikker, der findes i vores fælles verden. De problematikker, vi alle sammen står over for, som vi ikke kan løse alene"

Christine Seidelin
Naturnørd & debattør

Chris er den af os, der skal redde verden. Og det gør hun. Hun er vores mega-seje miljøaktivist og naturentusiast, og hun har virkelig styr på sine ting. Når du møder Chris, er det umuligt ikke at blive inspireret af hendes modtagelige væsen. Chris vil altid gerne forstå, lytte og debattere med sine medmennesker, og er mester i at få andre omkring sig til at føle sig godt tilpas. Sådan inspirerer hun andre til handling.


For mig er samtalesaloner...?

"Et sted hvor man kan få sig en ærlig snak om emner eller problematikker som ligger tæt ved ens hjerte. Der er rum til at lytte, lære og dele, hvilket er vigtige værktøjer til en givende samtale. Jeg går altid fra en samtalesalon inspireret til at gøre ting anderledes"

Sofie Aamodt
Skribent & tovholder 

Kender du typen, der kan komme på 100 fantastiske ideer på under 10 minutter? Det er vores Sofie, idé-generator på steroider. Det var dermed en aktiv beslutning at gøre Sofie til rød-tråds-minister. Sofie skal nemlig stadig skabe nye ideer, men helst uden at vi ender med at ændre hele konceptet, hver gang. Når idéerne tager en fast form, er det Sofie der kan videreformulere vores mange tanker og idéer til en spiselig omgang. 
Det er også Sofie der kan vise dig entusiasme på højt niveau, som vil smitte og give dig lysten til at debattere hele natten. 


For mig er samtalesaloner...?

"Min nysgerrighed, der bliver fodret. Til samtalesalonerne oplever jeg et møde med mennesker, som jeg måske ikke ellers ville falde i snak med. Det er enormt spændende at møde mennesker sådan"