Kirsten tænker...

For mig er samtalesaloner...

Livsbekræftende fordi samtalerne føre til indsigt og ideer til handling. Jeg går altid opløftet fra en salon med troen på og fuld af ideer til, hvordan jeg, i min egen lille hverdag kan gøre en forskel.

Jeg kan især godt lide at tale om...

Mad. Jeg er vild med mad og synes måltidet er det bedste tidspunkt på dagen. Måltidet sætter rammen for gode samtale med kolleger, venner og familie. Samtidig er maden en kreativ måde at føre klimakamp på. Dagligt udfordres jeg af, hvordan vi kan skabe sunde, bæredygtige måltider, der smager godt.

Jeg føler mig særligt forbundet med...

Vand. Fjorden kan noget særligt. Jeg føler mig rigtig i live når jeg sejler på Fjorden og hører båden bryde vandoverfladen og vinden blafrer i sejlene. Jeg mærker kroppen når jeg svømmer i sommerblødt vand eller når jeg sænker mig ned i det kolde gys om vinteren. Eller blot lader mit blik hvile på vandoverfladen , når jeg går tur langs fjorden.