Sofie fortæller...

For mig er samtalesaloner...

Nysgerrighed, der bliver tilfredsstillet. Til samtalesalonerne oplever jeg et møde med mennesker, som jeg måske ikke ellers ville falde i snak med. Og det specielle er, at vi skal ikke først tale om vejret eller fodboldkampen fra i går - vi kan gå i dybden med refleksioner og verdenssyn, som jeg ikke har oplevet andre steder. Det er enormt spændende at møde mennesker sådan.

Jeg kan især godt lide at tale om …

Ligestilling, feminisme, forskelle på folk og alt derimellem. Jeg er nysgerrig på at høre, hvordan andre tænker forskelligt fra mig, og på hvordan vi kan lære af hinandens synspunkter.

Jeg føler mig særligt forbundet med...

Mennesker. Og deres historier. Jeg kan bruge timer og atter timer på at lytte til folks historier, lægge mærke til deres mimik, lære dem at kende og forsøge at forstå, hvor de kommer fra.